De Metz adviseert KeBeK Private Equity bij investering in BBC Bouwmanagement

Terug

 

 

 

 

Het Belgische investeringsfonds KeBeK Private Equity heeft een meerderheidsparticipatie verworven in BBC Bouwmanagement uit Etten-Leur. De Metz (met Peter Visser als deal captain) trad op voor KeBeK.

BBC Bouwmanagement is actief in directievoering, projectmanagement, kwaliteitsmanagement en werfopvolging voor grote ontwikkelaars en investeerders in de Nederlandse vastgoedmarkt. Het bedrijf begeleidt haar klanten van de voorbereidende fases van een bouwproject tot de uiteindelijke oplevering, en richt zich hierbij voornamelijk op grote projecten zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen, universiteiten en winkelcentra. BBC Bouwmanagement is ook actief in het aardbevingsgebied in Groningen, waar het zich vooral richt op de schade opname en het advies bij het versterken en herstel van gebouwen.

KeBeK is een onafhankelijk Belgisch investeringsfonds dat participeert in solide, middelgrote bedrijven met een identificeerbaar potentieel voor verdere waardecreatie. KeBeK ondersteunt actief het managementteam van haar participaties bij de uitvoering van de gezamenlijk bepaalde ondernemingsstrategie.

Klik hier voor het persbericht.Persbericht – BBC Bouwmanagement – NL