De Metz adviseert WeTransfer bij de overname van Present Plus

Terug

De Metz (Otto Nunnikhoven) adviseert WeTransfer (www.wetransfer.com) bij de overname van Present Plus (www.presentplus.com), een digital designbureau gevestigd in Amsterdam.

Wetransfer pic 1datumprikker pic 2

Met meer dan 85 miljoen transfers per maand is het Nederlandse WeTransfer een van de meest succesvolle file-sharing diensten in Europa en de VS. WeTransfer werkt al jaren nauw samen met Present Plus en Present Plus heeft verschillende producten van WeTransfer ontworpen, waaronder de (iOS en Android) apps van WeTransfer. Present Plus werkt onder meer voor klanten als Adidas, MR PORTER, British Airways, PostNL, Elle, Philips, Sonos en Christie’s. Het design team van Present Plus zal worden geïntegreerd binnen het design team van WeTransfer. Met de overname van Present Plus kan WeTransfer zich nog meer op het design van haar producten gaan richten. De aandacht zal zich in eerste instantie vooral richten op het ontwerp van WeTransfer’s website en de aanstaande app voor OSX (Mac).

In verschillende media is aan deze overname aandacht besteed, waaronder Techcrunch (http://techcrunch.com/2016/03/10/wetransfer-present-plus/) en Emerce (http://www.emerce.nl/nieuws/wetransfer-koopt-digitaal-designbureau-present-plus).