De Metz adviseert KeBeK Private Equity bij investering in Dalton Medical

Terug

Het Belgische investeringsfonds KeBeK Private Equity heeft een meerderheidsparticipatie verworven in Dalton Medical. De Metz (Peter Visser en Marlon van der Maat) trad op voor KeBeK.

                                                                                                                                                                             

Dalton Medical is een vooraanstaande speler op het vlak van medische en esthetische behandelingen op basis van lasertechnologie. In dat kader levert Dalton Medical niet alleen de nodige apparatuur als distributeur van de fabrikanten, maar staat het ook in voor de opleiding van de gebruikers, de installatie en levering van verbruiksartikelen en componenten, het onderhoud en dienst-na-verkoop. Dankzij haar ruim aanbod en kennis fungeert Dalton Medical als de onestop-shop partner voor haar klanten, zijnde professionele gebruikers, die zich zowel in de medische, paramedische, als esthetische sector situeren, zowel in Nederland als in België en Luxemburg. De belangrijkste toepassingen hebben betrekking op behandelingen voor vasculaire laesies, gepigmenteerde laesies, permanente haarreductie, verwijderen van tatoeages,

huidverjonging en body contouring.

 

KeBeK is een onafhankelijk Belgisch investeringsfonds dat participeert in solide, middelgrote bedrijven met een identificeerbaar potentieel voor verdere waardecreatie. KeBeK ondersteunt actief het managementteam van haar participaties bij de uitvoering van de gezamenlijk bepaalde ondernemingsstrategie.

Klik hier voor het Dalton Medical-Kebek Persbericht.