De Metz adviseert SemperPower bij eerste grootschalige energieopslagproject en partnership met investeerder Stecc Group

Terug

SemperPower, specialist in de realisatie, exploitatie en het financieel management van duurzame energieopslag systemen (EOS), heeft haar eerste grootschalige EOS project van 10MW/10MWh in Terneuzen in operatie genomen. Daarnaast is SemperPower een partnership aangegaan met investeerder Stecc Group om verdere groei te ondersteunen.

SemperPower heeft als missie de energietransitie te versnellen door de toepassing van EOS, slimme batterijen die duurzame energie opslaan op momenten van overvloed, en deze weer vrij laten op momenten dat de markt daar om vraagt.

 

Door de overeengekomen strategische samenwerking met Stecc Group, bekrachtigd middels een investering van enkele miljoenen euro’s, is SemperPower sterk gepositioneerd om verdere groei van het bedrijf te realiseren. Stecc Group heeft een indrukwekkend netwerk en trackrecord in het bouwen, groeien en investeren in bedrijven rondom de energietransitie, zoals Sunrock, Vandebron, Harvest Waste en Soto Solar.

 

De Metz (Peter Visser en Bart de Metz) adviseerde SemperPower en haar aandeelhouders bij de corporate en financieringsaspecten van beide transacties.

Klik hier voor het persbericht.